Yenilenmiş Beton Briket ve Parke Makineleri

Genel olarak inşaat sektöründe önemli bir yapı malzemesi olarak kullanılan briket, bims ve parke blokları klasik yöntemlerdense beton blok makinelerinde üretilmesi dünya genelinde yaygınlaşmış durumda. Beton blok makineleri yarı otomatik, otomatik, veya tam otomatik olarak önümüze çıkıyor.

Variant Makine olarak revizyon yapmaya uygun bulunan 2. El makinelerin restorasyonlarını profesyonel ekiplerimizce yapıp müşterilerimize sunuyoruz. Genel olarak briket makinelerinde çalışmaya bağlı deformasyonlar makinenin, vibrasyon, elektrik tesisatı ve hidrolik tesisatında görülür. Yenilediğimiz makinelerin ilk günden son güne kadarki hallerini paylaşmakta hiç bir sakınca görmeyip müşterilerimizden asla bilgi saklamıyoruz.

Ürün üzerinde yapılan revizyon adımlarını ve değişen parçaları her detayına kadar görsellerle destekliyoruz. Aynı zamanda yan makine ürünleri olan harç karıştırıcı mikser, konveyör bant, makineye uygun paletler ve kum bunkerlerinide müşterilerimize tedarik ediyor, üretime geçiş aşamasında satış sonrası kurulum ve operatör eğitimlerini ücretsiz sağlıyoruz.

Son 5 yılda dünya genelinde yaşanan ekonomik çalkantılardan makine endüstrisi hayli etkilenmiş, makine fiyatları dünya genelinde malesef artmış durumda. Hal böyleyken makine sektöründe yıllardır var olan 2. el piyasasında tecrübeli ekibimizle ana vizyonu restorasyonlu makineler olan Variant Makineyi kurduk.

Variant makine size kaliteyi çok daha uygun fiyatlara sunuyor. Trabzondaki fabrikamızı dilediğinizde ziyaret edebilir, fikir,görüş ve taleplerinizi +90 543 868 10 16 numaralı telefon numaramızla haftanın her günü görüşebilirsiniz.

Önerilen Konular

Bims Nasıl Üretilir, Bims’in üretim süreçleri nelerdir?…

Genel olarak inşaat sektöründe önemli bir yapı…

Hidrolik makine yenileme ve revizyon süreci genellikle…

Sizi Arayalım

Aşağıdaki formu doldurun sizi arayalım.